Klodi dhe Alketa Lumci

Home | Zoti ka ndryshuar jetët e tyre | Klodi dhe Alketa Lumci

Feja nuk është ajo që plotëson jetën tonë. Dëshira e Zotit është që cdo njeri ta njohë Atë personalisht ashtu si Alketa bëri dhe jeta e saj mori kuptimin e vërtet. Klodi gjithashtu njohu dashurinë e Zotit dhe kuptoi që jeta ka vlerë edhe kur ne mendojmë se cdo gjë ka marrë fund. Ka shpresë për të gjithë! Jezusi është shpresa jote!