Klevi Koraqi

Droga është bërë tashmë një problem i madh për shoqërinë tonë, shumë prej tyre duke e nisur me qëllimin për të gjetur lumturinë e jetës kanë përfunduar në humbjen e saj. Por historia e Klevit na jep sinjale shprese dhe jete.
A mundet dikush të bëhet i lire prej saj? Si? Klevi na tregon se me fuqinë e Krishtit u bë plotësisht i lirë. Lajmi i mirë është se Zoti mund të bëjë të lirë cdo njërin që e thërret Atë.