Historia e Ergysit

Home | Zoti ka ndryshuar jetët e tyre | Historia e Ergysit

 

Ku të gjej paqen e munguar? Kjo ishte pyetja e brendshme e Ergysit i cili u përpoq të kërkonte për të në forma të ndryshme derisa një ditë ai dëgjoi për Krishtin. Jeta e tij ishte katastrofë, por Jezusi i dha paqen dhe gëzimin e përsosur.