Zoti ka ndryshuar jetët e tyre

Zoti ndryshon jetët. Personazhet më poshtë janë dëshmi të gjalla të dashurisë dhe mirësisë së Tij. Zbulo historitë e tyre, histori të cilat do të bëjnë të reflektoni edhe për jetën tuaj. Atje ku duket se gjithcka ka përfunduar, Zoti fillon dicka të re.

Historia e Ergysit
Ku të gjej paqen e munguar? Kjo ishte pyetja e brendshme e Ergysit i cili u përpoq të kërkonte për të në forma të ndryshme derisa një ditë ai dëgjoi për Krishtin. Shiko Videon
Historia e Klodit dhe Alketës
Feja nuk është ajo që plotëson jetën tonë. Dëshira e Zotit është që cdo njeri ta njohë Atë personalisht ashtu si Alketa bëri dhe jeta e saj mori kuptimin e vërtet. Shiko Videon >>
Historia e Ilirit
Shpesh përpiqemi që me forcat tona të bëjmë një jetë ndryshe, më të mirë. Iliri u mundua ta gjente atë me mënyrat e veta, por ishte e pamundur. Shiko videon
Historia e Bledit
A është e mundur të mposhtim veset e këqija? Historia e Bledit na tregon qartë se me ndihmën e Zotit ne i mposhtim ato dhe jetojmë në paqen dhe gëzimin që Zoti na jep. Shiko Videon >>
Historia e Klevit
Droga është bërë tashmë një problem i madh për shoqërinë tonë, shumë prej tyre duke e nisur me qëllimin për të gjetur lumturinë e jetës kanë përfunduar në humbjen e saj. Por historia e Klevit na jep sinjale shprese dhe jete. Shiko Videon >>