Urime për lutjen tuaj!

Bibla thotë që ju tani jeni bërë bij të Perëndisë:“por të gjithë atyre që e pranuan, ai u dha pushtetin të bëhen bij të Perëndisë, atyre që besojnë në emrin e tij” Gjoni 1:12

Do të dëshironim tju ndihmonim duke ju drejtuar në një kishë ungjillore afer vendit ku ju jetoni. Eshtë shumë e rëndësishme që ju të bëheni pjesë e një bashkësie të krishterë. Kjo do të ndikonte në rritjen tuaj shpirtërore me Zotin.

Plotësoni formularin që ne të jemi në kontakt me ju


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Facebook Kontakt »
Më poshtë, kemi disa faqe interneti të cilat do t’ju ndihmojnë të ecni më tej me Perëndinë:

Radio7 » Dëgjoni programe të ndryshme rreth Krishtërimit dhe muzikë të mirë.

→ Radio Emanuel » Dëgjoni Radio Emanuel online 24 orë.

→ Unejetoj.org » Portali më i vecantë shqiptar që “peshon” ngjarjet e përditshme nën këndvështrimin Hyjnor

Bibla Shqip » Lexoni Biblën Shqip online.

Filmi Ura » Një film i thjeshtë por i thellë, URA në mënyrë të heshtur ka mahnitur audiencat ku është shfaqur.

Fjalet e Shpreses » Lajmi i mirë pa kufij.

Zanafilla.com » Të mbjellim një farë të mirë tek njeriu që do Zotin.