Home | Dashuri ekstreme

Dashuri ekstreme

Zoti na deshi i pari, me një dashuri të pakufijshme. Atëherë kur ne ishim larg Tij, Ai u sakrifikua për ne të gjithë. Mijëra jetë anë e mbanë botës janë prekur nga kjo dashuri dhe jetojnë me të çdo ditë.