Shpreso

Home | Shpreso

eagle

Shpreso

“Por ata që shpresojnë te Zoti fitojnë forca të reja, ngrihen me krahë si shqiponja, vrapojnë pa u lodhur dhe ecin pa u lodhur.” Bibla, Isaia 40:31

Shpresa tek Zoti është burimi i mirësisë dhe i bekimeve për jetën e çdo njeriu. Të shpresuarit ka të bëjë me besimin dhe mbështetjen tek Zoti. Kur ti shpreson tek Ai, fiton forca të reja, ngrihesh me krahë si shqiponja, vrapon dhe ec pa u lodhur.
Vendose shpresën tënde tek Zoti dhe lodhja do të kthehet në forcë!

Flisni me ne

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.