Së bashku, ne njohim Zotin

A e di se Zoti të njeh ty?

Zbuloni dashurinë e Zotit dhe historinë e Jezusit nëpërmjet UnedheZoti.net!

Dashuri ekstreme

Zoti na deshi i pari, me një dashuri të pakufijshme. Atëherë kur ne ishim larg Tij, Ai u sakrifikua për ne të gjithë. Mijëra jetë anë e mbanë botës janë prekur nga kjo dashuri dhe jetojnë me të çdo ditë.

Read More

Klodi dhe Alketa Lumci

Feja nuk është ajo që plotëson jetën tonë. Dëshira e Zotit është që cdo njeri ta njohë Atë personalisht ashtu si Alketa bëri dhe jeta e saj mori kuptimin e vërtet.

Read More

Zërin Ngre

“Kërkoni Zotin ndërsa mund të gjendet, e thirrni ndërsa është afër.” – Isaia 55:6
Zoti premton: “Do të më kërkoni dhe do të më gjeni, sepse do të më kërkoni me gjithë zemrën tuaj.” – Jeremia 29:13

Read More

Një pyetje rreth Zotit, besimit apo pyetjeve të tjera të jetës? Pyete ata këtu.